Hjerteforeningen

Af Henrik Rasmussen

 

Patientforeninger giver dig mulighed for at få mere viden om din sygdom og få indsigt i, hvordan andre oplever, det er at leve med samme sygdom eller tilstand som dig. Mange patientforeninger giver også praktiske og konkrete råd, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere. Hjerteforeningen er ingen undtagelse.

Find oplysninger, viden og opskrifter

Hjerteforeningens hjemmeside giver adgang til viden om alt om dit hjerte. Du kan finde fakta om hjerte-kar-sygdomme, medicin, behandling og rehabilitering, og du kan blive klogere på, hvordan du selv kan leve hjertesundt og forebygge hjerte-kar-sygdom.

 

 

Frivilligaktiviteter

Hjerteforeningens tusindvis af frivillige er grundstenen i foreningen, og de udfører i dag en uvurderlig indsats landet over for børn og voksne, patienter, pårørende og alle andre, der gerne vil leve hjertesundt. Indsatsen er organiseret med tilknytning til vores 88 lokalforeninger og 7 motionsklubber som er fordelt over hele landet, samt 3 nationale patientklubber.

 

Eksterne artikler:

Hjerteforeningen

 


Hvem er KiAP?

KiAP er en sammentrækning af Kvalitet i Almen Praksis. Det er et samarbejde mellem praktiserende læger (PLO), Danske Regioner og Kommunernes Landsforening om at udvikle og kvalitetssikre patienters behandling i den almene praksis. Forløbsplan.dk er i den forbindelse en fælles platform, som sikrer patienter og læger overblik over behandling og udvikling af sundhed, sygdom og symptomer.

Kontakt
KiAP - Kvalitet i Almen Praksis
Thomas B. Thriges Gade 48
Opgang E, 1. sal
5000 Odense C
www.kiap.dk

Datasikkerhed

Teknisk support
Telefon: 7196 8844
E-mail: support@kiap.dk